Amsterdam,
10
maart
2019
|
22:18
Europe/Amsterdam

Albert (65) uit Papendrecht zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 188.000 euro

Verrassing live bij RTL 4 te zien tijdens Miljoenenjacht

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Albert (65) uit de Jan Steenlaan in Papendrecht. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor zijn deur. Hij mocht Albert verrassen met 188.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Ingrid uit Rosmalen won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien.

Albert en zijn vrouw werden door Winston in hun woonkamer verrast met de prijs. Albert: “Wat een geweldig bedrag! Hier zijn we ontzettend blij mee. We gaan er zeker een nieuwe camper van kopen. Dan gaan we bijvoorbeeld naar Spanje of Italië. Als we erin rondrijden, dan zullen we zeker aan dit moment terugdenken.” 

Ook buren uit Papendrecht winnen mee 
Albert ontvangt dit geldbedrag omdat Ingrid uit Rosmalen dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Albert uit Papendrecht was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 3351 RD (Jan Steenlaan) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 14 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 9.894 euro tot 49.473 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. Omdat Albert met twee loten meespeelt, deelt hij ook mee in de verdeling onder de winnende postcode. Hij neemt daarom naast de 188.000 euro, óók nog eens een cheque van 9.894 euro in ontvangst. 

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn