Amsterdam,
20
september
2020
|
21:50
Europe/Amsterdam

Adrie (79) uit Klaaswaal wint 43.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Een enorme verrassing voor Adrie (79) uit Klaaswaal. Zij is de gelukkige winnaar van 43.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Adrie was de gelukkige. Ook vakgenoot Monique uit Klaaswaal valt in de prijzen. Zij wint 2.000 euro in de tweede ronde van de spannende spelshow.

Tranen springen in haar ogen als Adrie, die samen met haar kleindochter naar de studio kwam, hoort dat zij degene is die met 43.000 euro naar huis gaat: “Tjongejonge! Dit had ik niet verwacht. Ik ga eens rustig nadenken wat ik met dit bedrag ga doen.”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Laren
Een inwoner uit Laren speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 333.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn