Amsterdam,
18
maart
2018
|
21:54
Europe/Amsterdam

Adele (50) uit Enschede wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Adele (50) uit Enschede is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Adele de auto won nadat een andere deelnemer, Erwin uit Beuningen, de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek in het finalespel.

Adele is compleet verrast: “Dit had ik niet verwacht, ik sta helemaal te trillen. Ik heb gewoon een gloednieuwe auto gewonnen! Ik wil graag de deelnemer uit Beuningen bedanken, want dankzij hem heb ik nu deze prijs gewonnen.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Adele won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 7524 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Kobo e-reader en een BookSpot cadeaukaart t.w.v. 50,- euro naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Beuningen
Een inwoner uit Beuningen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 204.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 15 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn