Amsterdam,
02
december
2019
|
16:19
Europe/Amsterdam

100.000 euro van Postcode Loterij valt in Uden

Amsterdam, 2 december 2019 – Een grote verrassing voor zestien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5401 AE (Hooihofstraat) in Uden. Op die postcode is namelijk de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de trekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:
- 5.263 euro (13 winnaars)
- 10.526 euro (3 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Suzanne (38) wint 10.526 euro en reageert enthousiast: “Ik stond helemaal te shaken toen ik het nieuws hoorde! Ik kon het gewoon niet geloven. We zetten het bedrag opzij voor de rijbewijzen en studie van onze twee kinderen. Daar kunnen we dit bedrag mooi voor gebruiken. Ik ben er nog steeds ondersteboven van.”

Een oud-bewoner van de Hooihofstraat, die liever anoniem blijft, vertelt blij: “Wij zijn inmiddels verhuisd, maar we zijn blijven meespelen op onze oude postcode in Uden. Ik heb altijd al een gevoel gehad dat ons oude huis aan de Hooihofstraat ons gelukshuisje was. Dat blijkt nu dus te kloppen!”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn