Amsterdam,
03
januari
2022
|
20:00
Europe/Amsterdam

1 miljoen euro van Postcode Loterij valt in Bunnik

Goede start van 2022 voor zeven winnaars met postcode 3981 ER

Samenvatting

Het jaar begint spetterend voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3981 ER (Eendrachtstraat) in Bunnik. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars gisteren met de cheques. 

De zeven deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 90.909 euro tot 181.818 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Angelique wordt verrast met een cheque van 90.909 euro. Zij reageert enthousiast: “We dromen ervan om een camper te kopen. Dat kan nu!”

Iris en Michael winnen 181.818 euro en reageren blij verrast: “We hebben tijdens de uitreiking van de PostcodeKanjer op televisie nog tegen elkaar gezegd dat je mag durven dromen. Nu staan jullie gewoon hier! Ik sta te trillen op mijn benen. We gaan de prijs gebruiken voor de studies van de kinderen. We gaan ook met z’n allen op vakantie!”

Ook Hylke en Marloes worden verrast met een cheque van 181.818 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “We willen graag verhuizen!” 

Geldprijzen uitgereikt door het hele land 
Nieuwjaarsdag was voor veel Postcode Loterij-deelnemers door het hele land onvergetelijk. Op 1 januari 2022 maakte de Postcode Loterij bekend dat inwoners van Reuver de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen euro mochten verdelen. Daarnaast verdeelde de Loterij ook nog 60 tonnen door het hele land. De winnende postcodes zijn te vinden www.postcodeloterij.nl

Iedere dag winnaars 
Maar het feest is nog niet afgelopen! Het regent nog steeds prijzen bij de Postcode Loterij. Met een totale prijzenpot van 418,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus, worden in 2022 iedere dag winnaars bekendgemaakt. Vanaf vandaag maakt de Loterij al zes dagen lang iedere dag een postcode bekend die een bedrag van 1 miljoen euro met elkaar verdeelt. Daarnaast verdelen deelnemers van winnende postcodes grote geldprijzen als de KoningsKanjer van 27,9 miljoen euro met elkaar. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn