Amsterdam,
05
januari
2022
|
20:00
Europe/Amsterdam

1 miljoen euro van de Postcode Loterij valt in Callantsoog

Goede start van 2022 voor dertien winnaars met postcode 1759 VB

Samenvatting

Het jaar begint spetterend voor dertien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1759 VB (straat: Sinckelsant) in Callantsoog. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste de winnaars onlangs met de cheques. 

De dertien deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 52.631 euro tot 210.526 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. 

Jeroen wordt verrast met een cheque van 52.631 euro. Hij weet wel raad met zijn geldprijs: “Nu kan ik een mooie keuken kopen!” 

Ook Arjan en Marianne ontvangen een cheque van 52.631 euro. Zij reageren enthousiast: “We kunnen nu eindelijk een nieuwe hoekbank aanschaffen!” 

Marcel en Gita winnen 52.631 euro en reageren blij verrast: “We willen misschien een nieuwe auto!”

Geldprijzen uitgereikt door het hele land 
Nieuwjaarsdag was voor veel Postcode Loterij-deelnemers door het hele land onvergetelijk. Op 1 januari 2022 maakte de Postcode Loterij bekend dat inwoners van Reuver de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen euro mochten verdelen. Daarnaast verdeelde de Loterij ook nog 60 tonnen door het hele land. De winnende postcodes zijn te vinden op www.postcodeloterij.nl. 

Iedere dag winnaars 
Maar het feest is nog niet afgelopen! Het regent nog steeds prijzen bij de Postcode Loterij. Met een totale prijzenpot van 418,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus, worden in 2022 iedere dag winnaars bekendgemaakt. Deze week maakt de Loterij al zes dagen lang iedere dag een postcode bekend die een bedrag van 1 miljoen euro met elkaar verdeelt. Daarnaast verdelen deelnemers van winnende postcodes grote geldprijzen als de KoningsKanjer van 27,9 miljoen euro met elkaar.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn